close
دانلود فیلم
صنایع غذایی
تکنو مکانیک

شنبه 05 فروردین 1396

www.technomech.ir

دانلود رایگان مقالات ISI + خرید ترجمه فارسی

درباره سايت
تکنو مکانیک :: وبسایتی در زمینه ارائه و دانلود کتابها ، جزوه ها ،گزارش کار آزمایشگاه ، پروژه ها ، مقالات isi با ترجمه فارسی و تکنولوژیهای جدید در زمینه رشته های فنی و مهندسی به ویژه مکانیک می باشد.
موضوعات
کتاب _ جزوه _ حل المسائل
»
مکانیک [32]
»
عمران [22]
»
برق [7]
سمینار و تحقیق
»
مکانیک [31]
»
عمران [11]
»
برق [7]
»
کامپیوتر [1]
»
الکترونیک [2]
گزارش کار
»
مکانیک [82]
»
عمران [79]
»
برق [25]
آموزش نرم افزار
»
مکانیک [6]
»
عمران [4]
»
برق [1]
پایان نامه
»
کامپیوتر [1]
»
مهندسی برق [12]
»
مکانیک [4]
»
الکترونیک [5]
پروژه و پایان نامه
»
پروژه و پایان نامه [55]
مقالات ISI ترجمه شده
»
مکانیک [19]
»
عمران [11]
»
معماری [2]
»
برق [159]
»
الکترونیک [138]
»
مواد و متالورژی [13]
»
فناوری اطلاعات [67]
»
کامپیوتر [61]
»
مدیریت [61]
»
حسابداری [31]
»
بازار یابی [16]
»
اقتصاد [82]
»
علوم اجتماعی [11]
»
روانشناسی [14]
»
ترافیک و حمل و نقل [2]
»
پزشکی [26]
»
مهندسی سیستم ها [1]
»
مهندسی تاسیسات [1]
»
جغرافیا [1]
»
مدلسازی و ارزیابی شناختی [14]
»
صنایع غذایی [2]
»
ریاضیات و آمار [4]
»
مدیریت منابع انسانی [1]
»
تجارت [2]
»
زمین شناسی [1]
»
بانکداری و امور مالی [1]
»
کارآفرینی [4]
»
زیست [19]
»
کشاورزی [1]
»
داروسازی [1]
»
حقوق [1]
»
زبان نگلیسی [1]
»
مهندسی فرآیندها [1]
»
شیمی [13]
»
معارف اسلامی [1]
»
تکنولوژی آموزش [2]
»
ورزش و تربیت بدنی [0]
»
فیزیک [0]
»
جهانگردی و گردشگری [0]
»
علوم سیاسی [0]
»
علوم تربیتی [8]
گزارش کارآموزی
»
مکانیک [1]
»
کامپیوتر [1]
»
برق و الکترونیک [1]
»
صنایع غذایی [0]
»
شیمی و پلیمر [0]
»
فناوری اطلاعات IT [0]
پاورپوینت و ورد
»
مکانیک [10]
جستجو

آمار سايت
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
» کل مطالب : 735
» کل نظرات : 73
آمار کاربران
» تعداد اعضا : 203
» افراد آنلاين : 4

آمار بازديد
» بازديد امروز : 1,190
» بارديد ديروز : 2,694
» ورودي امروز گوگل : 38
» ورودي گوگل ديروز : 48
» بازديد هفته : 14,288
» بازديد ماه : 72,011
» بازديد سال : 213,005
» بازديد کلي : 1,632,162
» شنبه 05 فروردین 1396

سفارش ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

دانلود مقاله تاثیر شکل فيزيکی علوفه بر عملکرد و رفتار تغذيه و قابليت هضم گوساله هلشتاين


دانلود مقاله تاثیر شکل فيزيکی علوفه بر عملکرد و  رفتار تغذيه و قابليت هضم گوساله هلشتاين

عنوان  فارسي مقاله: اثر شکل فيزيکی علوفه بر عملکرد و  رفتار تغذيه و قابليت هضم گوساله هلشتاين

عنوان انگليسي مقاله: Effect of physical form of forage on performance, feeding behavior, and digestibility of Holstein calves

رشته: صنایع غذایی - زیست شناسی  

مشخصات فايل ترجمه:  14 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
شکل فيزيکي علوفه ممکن است به رشد سيرابي کمک کند که اين خود ممکن است باعث افزايش وزن بدن، کاهش مواد موجود (DM) يا مصرف غذا، هضم غذا، و در نتيجه باعث سلامت لبنياتي گوساله شود. هدف اين تحقيق بررسي دو شکل متفاوت مصرف علوفه توسط روي رفتار، قابليت هضم ظاهري، و رفتار تغذيه اي گوساله هاي جوان شود. 20 گوساله ي نر هولستين(46. 8}1. 2kg) به صورت تصادفی علامت گذاري شدنداز بدو تولد با يکي از دو روش تغذيه اي در جايي که آنها را در معرض يک جيره غذايي پيچيده قرار مي دهند (بر اساسيک مبناي DM) 90% تغليظ پودر آغازي و هر يک از اين دو تا (1) 10% به صورت درشت تکه شده (3-4cm)  يونجه (CRS؛  n=10( يا (2) 10% زمين عالي (2 mm) علف يونجه (FN؛   n=10). به همه گوساله ها 8 ليتر شير جايگزين (MR؛  1. 2 KG از DM) از بدو تولد؛ مقدار MR به طور پيشرونده کاهش پيدا کرد بعد از WK براي قادر ساختن از شير گرفتن با اتمام هفته هفتم. مطالعه و بررسي تمام شد بعد از هفته هشتم. مصرف جيره مخلوط، MR، و آب روزانه کاهش پيدا کرد، و گوساله ها اضافه وزن پيدا کردند دو بار در عرض يک هفته. نمونه هاي غذا و پس مانده هاي آن در عرض هفته هفتم و هشتم براي بررسي محتواي تغذيه. 
مصرف جيره مخلوط، MR ، و آب به صورت روزانه گزارش شد و گاوها دو بار در هفته وزن مي شوند. نمونه هاي غذا و پس مانده هاي غذايي در هفته 7 و 8 براي ارزيابي هاي محتوي غذايي جمع آوري شدند. داده هاي رفتاري براي هر گاو براي مدت دو ساعت در طول هفته 6 و 8ام براي يک ارزيابي کلي هر حيوان 28 ساعت در هفته مورد ارزيابي قرار گرفت. کليه فضولات در طول هفته 8ام براي تعيين قابليت هضم جمع آوري شدند. گاو ها تغذيه شده با CRS در واقع DM  بيشتري نسبت به انوع  FN دارند.
کد شناسایی مطلب: 571
سه شنبه 27 / 07 / 1395 ساعت 10:0|نويسنده: کاظمی|بازديد: 167 |نظرات ()

موضوعات : مقالات ISI ترجمه شده ,صنایع غذایی,زیست,
برچسب ها : دانلود ترجمه مقاله Effect of physical form of forage on performance feeding behavior and digestibility of Holstein calves| دانلود مقاله isi علوفه مصرفی گوساله هلشتاین| رژیم غذایی گوساله هلشتاین| اثر شکل فیزیکی علوفه بر رشد سیرابی گوساله| قابليت هضم ظاهري در گوساله هلشتاین| رفتار تغذيه اي گوساله هاي جوان| اضافه وزن در گوساله| گاو های تغذيه شده با CRS| رابطه هضم غذا و سلامت لبنياتي گوساله|

دانلود مقاله روش تولید ماست کم چرب با اسید لاکتیک کم با عصاره میوه به آب پز شده


دانلود مقاله روش تولید ماست کم چرب با اسید لاکتیک کم با عصاره میوه به آب پز شده

عنوان  فارسي مقاله: روش تولید ماست کم چرب با اسید لاکتیک کم با عصاره میوه به آب پز شده

عنوان انگليسي مقاله: Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water

رشته: صنایع غذایی  

مشخصات فايل ترجمه:  15 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
عصاره آب پز شده ی به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای  آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده ی به ، برای تولید ماست کم چرب است.علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر  رنگ ماست و کاهش حساسیت  میشود . عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول میباشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH  بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها میباشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است:  ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها میپردازد.
کلید.اژه: میوه به، آب پز شده، ماست، محصول فرعی، فعالیت آنتی اکسیدان
مقدمه:
فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی ، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک میکند. میوه به بدلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی ، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده میشود، برای تولید مارمالاد ، مربا ، ژله و کیک بکار میرود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (2009) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمیایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا ( 76.72 g/100 گرم ) ، فیبر خام بالا ( 5.33 g/100 گرم ) ، و مقدار کمی چربی    ( 1.95 g/100 گرم ) است . میوه به  (مانند سیب و گلابی ) متعلق به خانواده Roseaceae میباشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.
کد شناسایی مطلب: 569
سه شنبه 27 / 07 / 1395 ساعت 2:0|نويسنده: کاظمی|بازديد: 153 |نظرات ()

موضوعات : مقالات ISI ترجمه شده ,صنایع غذایی,
برچسب ها : دانلود ترجمه مقاله Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water| خواص آنتی اکسیدان میه به آب پز شده| مقاله isi تولید ماست کم چرب با عصاره میوه به| کاهش اسید لاکتیک ماست به کمک عصاره میوه به| خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره میوه به|

دانلود مقاله سیستم جديد بسته بندی هاور و بکر برای پرکردن محصولات نسوز


دانلود مقاله سیستم جديد بسته بندی هاور و بکر برای پرکردن محصولات نسوز

عنوان  فارسي مقاله: سیستم جديد بسته بندی هاور و بکر برای پرکردن محصولات نسوز

عنوان انگليسي مقاله: A New Packing Technology For Filling Refractory Products

رشته: محیط زیست 

مشخصات فايل ترجمه:  7 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
به عنوان يك گروه تکنولوژیكی، هاور و بکر، از موقعیت برجسته ای در بازارهای جهانی تکنولوژی بسته بندی برخوردار است.
سیستم پرسازی HAP THE(HAVER ADAMS PROCESS)  یک سيستم بسته بندی FFS (FORM FILL SEAL) مبتکرانه برای قراردادن محصولات پودري در کیسه های پلاستیکی PE می باشد. این تکنولوژي جدید برای اولین بار در صنعت نسوز با موفقیت فراوان به کار گرفته شد. مزیت عمدۀ آن عبارت است از: بسته بندی متراکم، نظافت و پاکيزگي در طی پرسازی کیسه  و در تمام طول مدت انتقال کل محصول، زنجیرۀ توزیع، محافظت بهینۀ محصول، افزایش تاریخ مصرف و بهبود ظاهر بصری. تأثیر مثبت دیگر آن ايجاد مقاومت زیاد در برابر پارگی است.
مقدمه:
تولید کنندگان مواد نسوز با تقاضای بازار خود مبنی بر عرضۀ کیسه های تمیز و جمع و جور و کوچک با وزن بسیار دقیق مواجه هستند. مقررات مربوط به انتشار گرد و غبار مجاز وجود پروسه های پرسازی تمیز بویژه برای کیسه های تنگ و محکم را ایجاب می کند.
امروزه، پروسه های تولید مستلزم تکنولوژی ماشین آلات انعطاف پذیر هستند تا زمان دگرگون کوتاه و حداکثر دسترسی عملی را بیمه کنند.
2.تکنولوژی ماشین پرسازی یکپارچه به عنوان یک واحد جمع و جور و کوچک
Haver & Boecker یک سیستم کاملا اتوماتیک و کاملا مهندسی براي پرسازی کیسه های سوپاپ که بشترین تقاضا را دارند، می باشد. این تکنولوژی ماشینی یکپارچه در تنظیم دقیق محصول، دستگاه و ابزارآلات بسته بندی که مزیت بهینۀ مصرف کننده است را عهده دار می شود.
کد شناسایی مطلب: 568
دو شنبه 26 / 07 / 1395 ساعت 22:0|نويسنده: کاظمی|بازديد: 149 |نظرات ()

موضوعات : مقالات ISI ترجمه شده ,مهندسی تاسیسات,صنایع غذایی,مهندسی فرآیندها,
برچسب ها : سیستم بسته بندی Haver & Boecker| ترجمه مقاله A New Packing Technology For Filling Refractory Products| سیستم اتوماتیک پرسازی کیسه| روش بسته بندی محصولات پودری| HAVER ADAMS PROCESS| بازارهای جهانی تکنولوژی بسته بندی| روش بسته بندی مواد نسوز|

دانلود مقاله راهکارهای بهداشتی در رابطه با مصرف ماهیان و آبزیان دریاچه ای و رودخانه ها


دانلود مقاله راهکارهای بهداشتی در رابطه با مصرف ماهیان و آبزیان دریاچه ای و رودخانه ها

عنوان  فارسي مقاله:  دستورالعمل های بهداشتی در ارتباط با مصرف ماهیان و آبزیان دریاچه ای و رودخانه ها

عنوان انگليسي مقاله:  Health Advisory for Fish and Shellfish from Clear Lake, Cache Creek, and Bear Creek

رشته:    زیست شناسی - شیلات

مشخصات فايل ترجمه:  4 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
چرا OEHHA (سازمان بهداشت محیط زیست) دستورالعمل های بهداشتی جدیدی را در ارتباط با ماهیان دریاچه ای و جویبارها ارائه می دهد ؟
دستورالعمل های مربوط به مصرف ماهی در سال 1987 در ارتباط با دریاچه ها مطرح شد. از آن زمان به بعد، نمونه های بسیار زیادی از ماهیان به عنوان بخشی از این مطالعات در ارتباط با آلودگی های جیوه ای آن در دریاچه ها و نهرها جمع آوری شد. سازمان بهداشت محیط زیست (OEHHA) از اطلاعات مربوط به این بررسی ها استفاده کرد تا دستورالعمل های مربوط به این دریاچه ها و توسعه دستورالعملهای مصرف که به بازتاب دادن اطلاعات علمی حال حاضر بر روی جیوه می پردازد، را به روز کند. همچنین ماهیان از نظر داشتن جیوه در این نهرها مورد بررسی قرار گرفتند. این سازمان از نتایج مربوطه استفاده کرد تا دستورالعملهایی را در ارتباط با ماهیگیری تفریحی افراد از این مجموعه دریاچه ها ارائه دهد.
مجموعه ای از این دستورالعمل ها در ارتباط با زنان باردار و افراد 17 سال به پایین که نسبت به متیل جیوه دارای حساسیت بیشتری می باشند ( بیشترین میزان جیوه ای که در ماهیان وجود دارد) کاربرد دارد. مجموعه دوم آن زنانی که در دوران بعد از بارداری و مردان نیز کاربرد دارد.
از آن جایی که متیل جیوه، سیستم عصبی را تحت تاثیر قرار می دهد، زنان باردار و کودکان زیر 17 سال برای خوردن این ماهیان می بایت نکات ایمنی را رعایت کنند.
چرا جیوه در ماهیان این مناطق یافت شد ؟
آلودگی جیوه در ماهیان یک مشکل جهانی می باشد. تشعشع توسط آتشفشان ها و نیروگاه های سوختی باعث انتشار جیوه در هوا می شوند که قبل از قرار گرفتن در درون اقیانوس ها، دریاچه ها و مخازن آب، می تواند در سرتاسر جهان پخش شود.
کد شناسایی مطلب: 529
دو شنبه 07 / 04 / 1395 ساعت 12:1|نويسنده: کاظمی|بازديد: 149 |نظرات ()

موضوعات : مقالات ISI ترجمه شده ,پزشکی,صنایع غذایی,زیست,
برچسب ها : دانلود ترجمه مقاله Health Advisory for Fish and Shellfish from Clear Lake Cache Creek and Bear Creek| دانلود مقاله دستورالعمل های بهداشتی در ارتباط با مصرف ماهیان و آبزیان دریاچه ای و رودخانه ها| دانلود مقاله دستورالعمل های بهداشتی سازمان بهداشت محیط زیست در مصرف ماهی| مقاله بررسی وجود جیوه در ماهیان روخانه ایی| مقاله آلودگی جیوه در ماهیان| مقاله محدودیت سنی مصرف ماهیان آزاد و روخانه ایی|

دانلود مقاله بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی


دانلود مقاله بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی
مشخصات فايل:
  • عنوان انگليسي مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality
  • عنوان فارسي مقاله: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو
  • مشخصات فايل مقاله: 21 صفحه pdf
  • مشخصات فايل ترجمه: 39 صفحه word
  •  سال انتشار مقاله: 2013
  • ترجمه چکيده مقاله:
     با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله مقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحت تاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم گیری مربوط به تولید شکلات دید. در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به شناسایی مزایای بالقوه با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد. کلیدواژه ها: شکلات،قابلیت ردیابی،دانه های کاکائو،کیفیت مواد غذایی،بهینه سازی،زنجیره تامین.
    کد شناسایی مطلب: 371
    شنبه 08 / 12 / 1394 ساعت 18:0|نويسنده: کاظمی|بازديد: 101 |نظرات ()

    موضوعات : مقالات ISI ترجمه شده ,صنایع غذایی,
    برچسب ها : دانلود مقاله isi از ژورنال Food Control بهینه سازی تولید شکلات| دانلود رایگان مقاله Optimizing chocolate production through traceability با ترجمه فارسی| مقاله isi رشته صنایع غذایی بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو| مقاله نحوه بهینه سازی تولید شکلات از کاکائو|
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    آخرين مطالب ارسالي
    »
    دانلود مقاله عوامل تعیین کننده انتخاب نرم افزار حسابداری: مدل پیشنهادی
    »
    دانلود مقاله رابطه بین تنوع محصول کاربرد فن آوری های پیشرفته تولید و پذیرش هزینه یابی مبتنی بر فعال
    »
    دانلود مقاله اصول حسابداری ماليات بر ارزش افزوده : مفاهيم و موضوعات
    »
    دانلود مقاله رویکردهای راه حل نقطه محور بر مبنای روش محدودیت
    »
    دانلود مقاله مدال بهینه سازی واریانس- میانگین
    »
    دانلود مقاله مطالعۀ کنترل شدۀ دوسوکور یک کِرِم ضدلک غیرهیدروکینن در درمان ملاسما
    »
    دانلود مقاله روش الگوریتمی عملی جهت تشخیص اختلالات شفت مو
    »
    دانلود مقاله بازمهندسی فرایند کسب و کار در دپارتمان قلب شناسی (کاردیولوژی)
    »
    دانلود مقاله استمرار مراقبت مامایی و افزایش وزن دوران بارداری در زنان چاق: یک آزمایش کنترل شده تصاد
    »
    دانلود مقاله عوامل مستعد کننده ابتلا به بیماری مولتیپل اسکلروزیس (فلج چندگانه)
    »
    دانلود مقاله همکاری نوروژنیک 3 با فوکسا 2 برای فعال سازی اتوماتیک خصوصیات ژنتیکی
    »
    دانلود مقاله تناسب اندام و ارتقای بهداشت روانی
    »
    دانلود مقاله بیماری پسوریازیس (بیماری التهابی مزمن پوست) درمان نوین بیماری پیچیده
    »
    دانلود مقاله راهبردهای جلوگیری از زخم ها آنچه می توان از پوست جنین آموخت
    »
    دانلود مقاله درمان ویتیلیگو با پهن باند فرابنفش بی و ویتامین ها
    »
    دانلود مقاله بیماری آلزایمر اختلال عملکرد سیناپسی
    »
    دانلود مقاله آنکیلوستوما کانینوم کالیبراسیون و مقایسه دقت تشخیص فلوتاسیون لوله مک مستر و فلوتاک
    »
    دانلود مقاله سیلانیکوم انسیلوستوما: ایمن سازی با عصاره محلول کِرم و واکنش به چالش عفونت سگها
    »
    دانلود مقاله تعریف ورزش پیلاتس: بررسی سیستماتیک
    »
    دانلود مقاله استفاده از فناوری نانو دارو : برنامه های کاربردی برای تحقیقات سرطانی
    »
    دانلود مقاله هورمون رشد و استخوان
    »
    دانلود مقاله آموزش حرفه ای در مراقبت های اولیه سالمندان یک مطالعه مقدماتی
    »
    دانلود مقاله اقتباس دولت الكترونيك در سه كشور آمريكاي لاتين: آرژانتين و برزيل و مكزيك
    »
    دانلود مقاله هوش مصنوعی
    »
    دانلود مقاله امكانات ارتباطي براي سيستم هاي پردازشگر تراکنش هاي توزيعي
    »
    دانلود مقاله سیستم های اطلاعاتی لجستیک و حمل و نقل در ترکیه از منظر دولت الکترونیکی
    »
    دانلود مقاله فناوری اطلاعات و الکترونیک چیست؟
    »
    دانلود مقاله پیچیدگی بوروکراتیک و تأثیر فساد بر صنایع عمومی
    »
    دانلود مقاله افزایش پایداری دینامیکی سیستم قدرت با استفاده از پایدار کننده سیستم قدرت مبتنی بر منط
    »
    دانلود مقاله یادگیری الکترونیکی در چین
    »
    دانلود مقاله گرایش ها و روش های جدید در طراحی آموزشی و تکنولوژی
    »
    دانلود مقاله دوره آموزشی کلاس آنلاین
    »
    دانلود مقاله درس پژوهی و واگذاری تکالیف به دانش آموزان در محیط آنلاین
    »
    دانلود مقاله نقش هوش هیجانی در افزایش کیفیت زندگی کاری مدیران مدارس
    »
    دانلود مقاله ارزیابی روش آموزش و یادگیری در مطالعات اسلامی
    مطالب پربازديد
    خبرنامه
    براي اطلاع از آپيدت شدن سايت در خبرنامه سايت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

    تبادل لينک اتوماتيک
    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان ترجمه مقاله isi و پروژه دانشجویی وآدرس http://technomech.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد