تکنو مکانیک :: وبسایتی در زمینه ارائه و دانلود کتابها
، جزوه ها ،گزارش کار آزمایشگاه ، پروژه ها ، مقالات isi با ترجمه فارسی و تکنولوژیهای
جدید در زمینه رشته های فنی و مهندسی به ویژه مکانیک
می باشد.
تعدا اسلايد: 2 عدد فایل پاورپوینت در 43 و 39 اسلاید + 1 فایل Word در 32 صفحه
قسمتي از متن پروژه :
انژکتور (injector) که
معادل فارسی آن افشانه یا اسپره کننده است دراوایل قرن بیستم توسط رابرت بوش
بنیانگذار کمپانی عظیم بوش (bosch) درآلمان
اختراع شد. انژکتور هرچند امروزه درتمام موتورهای درونسوز شامل بنزینی ودیزل
-گازسوزودوگانه سوز کابرد دارد ولی در ابتدا صرفاً برای استفاده درموتورهای دیزل
طراحی شد. انژکتور درواقع نقطه تمایز موتور دیزل با بنزینی است و اساس موتردیزل
راتشکیل می دهد. بطور خلاصه می توان گفت انژکتوردر واقع یکشیر پودر کننده سوخت بر روی هوای
ورودی(موتور بنزینی)یا
متراکم شده( موتور دیزل)می
باشد.
مشخصات فايل پروژه: فرمت word + powerpoint و قابل ويرايش
تعدا اسلايد: 20 + 15
تعداد صفحات ورد: 21 + 18 صفحه
قسمتي از متن پروژه :
بررسی موتورهای دیزل کلمه دیزل نام یک مخترع آلمانی به نام دکتر رودلف دیزل است که در سال 1892 نوع خاصی از موتورهای احتراقداخلی را به ثبت رساند، به احترام این مخترع اینگونه موتورها را موتورهای دیزل مینامند. موتورهای دیزل نیز مانند سایر موتورهای احتراق داخلی بر مبناهای مختلفی قابل طبقهبندی هستند. مثلا میتوان موتورهای دیزل را بر حسب مقدار دفعات احتراق در هر دور گردش میل لنگ به موتورهای دیزل دوزمانه و یا چهارزمانه تقسیمبندی کرد ، و یا بر حسب قدرت تولیدی که به شکل اسب بخار بیان میگردد و یا بر حسب تعداد سیلندر و یا شکل قرارگیری سیلندرها که بر این اساس به دو نوع موتورهای خطی و موتورهای V شکل یا خورجینی تقسیم بندی می کنند .
سوپاپ یک کلمه فرانسوی (Soupape) است که در زبان ما به همان شکل اصلی استعمال میگردد. معنی دقیق آن دریچه است. لیکن معنی رایج آن عبارت است از یکی از قطعات موتور که روی سیلندر موتور قرار میگیرد و ورود هوا و خروج دود را کنترل میکند. البته در مواردی به دریچههای موجود در تلمبههای آب نیز اطلاق میگردد. . انواع سوپاپها
سوپاپ هوا : از لحاظ اندازه مقداری بزرگتر از سوپاپ دور است و در دمای پایینتری کار میکند.
سوپاپ دود: به علت تماس مداوم با احتراق یا گازها داغ ناشی از احتراق دمای بالاتری دارد. و البته از لحاظ اندازه هم کوچکتر است.
مواد ساختمانی و ترکیبات سوپاپ از آنجایی که سوپاپها در مقابل حرارات زیادی قرار گرفته و با سرعت زیادی کار میکنند در معرض فشار و فرسودگی قابل ملاحظهای قرار دارند، بدیهی است که سوپاپ تخلیه گازهای ناشی از احتراق ، داغتر از سوپاپ تنفس میشود، زیرا تقریبا در معرض یک شعله مداوم قرار دارد. در حقیقت در شرایطی که موتور زیر بار قرار میگیرد، حرارت آن ممکن است آنقدر بالا رود که سوپاپ به رنگ قرمز کدر درآید.
این پروژه شامل 2 فایل پاورپوینت + 2 فایل ورد می باشد
مشخصات فايل پروژه: فرمت powerpoint + word و قابل ويرايش
تعدا اسلايد: 16 اسلاید پاورپوینت
+ فایل word توضیحات مفصل در 19 صفحه
+ 6 عدد مقاله معتبر فارسی در رابطه با سوخت بیودیزل
قسمتي از متن پروژه :
بیودیزل چیست؟ بيوديزل (منو اكليل استر) يك سوخت گازوئيلي پاك است كه از منابع طبيعي و قابل تجديد مانند روغنهاي گياهي ساخته ميشود. بيوديزل درست مانند گازوئيل نفت در موتورهاي احتراقي كار ميكند و براي اين كار اصولاً هيچگونه تغيير موتوري لازم نيست. بيوديزل، ظرفيت و دامنه كار گازوئيل را حفظ ميكند. بیودیزل هم اکنون با درصدهاي مختلفی با سوخت هاي دیزل ترکیب می گردد. میزان ترکیب تابعی از شرایط اقتصادي، قوانین زیست محیطی پذیرفته شده، توانایی وقابلیت مواد به کار برده شده و خصوصیات احتراق است . بیشترین توجه به ترکیب 20 درصد بیودیزل با سوخت دیزل می باشد که این نسبت داراي مزایاي بیشتري است.
استفاده از دستگاههای دیاگ بطور کلی عیب یابی خودرو هایی با سیستم های الکتریکی را راحت تر کرده و متعاقب آن تعمیر این خودروها را نیز راحت تر می کند. همچنین با استفاده ازاین دستگاهها تنظیم موتور با دقت بالایی انجام میشود که باعث کاهش آلودگی محیط وافزایش کارایی خودرو(طول عمر) میشود.
با استفاده از دستگاه عیب یاب می توان مقادیر پارامتریک کمی و کیفی را مشاهده کرد .مثلا مقادیر ولتاژ برحسب ولت و وضعیت بازشدن دریچه گاز برحسب درجه باز و یا بسته شدن این دریچه می باشد .
گاهی عیب دستگاه مشخص نمی شود که بایستی آپراتور از اعداد و ارقام پی به وجود عیب برد .
باطری : منبع ذخیره نیروی الکتریسیته جهت زدن استارت در موتور و تامین جرقه شمع و استفاده از روشنایی میباشد. ظرفیت باطری: الف .آمپر گرداندن ميل لنگ در شرايط سرد ب: آمپر گرداندن ميل لنگ ج: ظرفيت ذخيره باتري د: آمپر-ساعت عوامل موثر در ظرفیت باطری : تعداد و مساحت صفحات مقدار و چگالی الکترولیت دما وظایف باطری خودرو:
تامین برق مورد نیاز در زمانی که موتور خاموش است
تامین برق لازم جهت استارتر
راه اندازی سیستم جرقه در هنگام شروع بکار
کمک به سیستم شارژ هنگامی که تعداد مصرف کننده ها بالا می رود.
تعدا اسلايد: 105اسلاید + 17 صفحه فایل Word توضیحات بیشتر
قسمتي از متن پروژه :
اینترکولر در خروجی دمنده ها و یا دریچه های کنترل و توربو شارژر و سوپر شارژر نصب می شود و نبودِ آن احتراق زودتر از موعد را به دنبال دارد. ایـن خنک کننده هـوای میانی باعث می شود که با خنک کردن هوا چگالی هـوا بیشتر و متراکم تر (کم حجم تر) شود . و هـوای چگال تر دارای اکسیژن بیش تری است و می تواند سوخت را بهتر از هوای داغ بسوزاند. بـه این طریق می توان زمان بندی موتور را زیاد کرد بدون این که احتراق پیش از مـوعد صورت گیرد؛ یعنی آستانه انفجار را به واسطه ی شارژ هوای خنک تر بالا برده و این بدین معناست که می توان برای کارآیی بیشتر احتراق بیشتر را اعمال کرد. برای خنک کاری موثرتر، خود اینترکولر باید توسط برخی وسایل خارجی خنک شود. بیش تر اینترکولرها شبیه به رادیاتور موتور خنک مـی شوند، بدین ترتیب تحت نام اینترکولر هوا به هوا شناخته می شوند.برخی اینترکولرها به جای هـوا توسط آب خنک می شوند و در این حالت است که به آن افترکولر یا اینترکولر هوا به آب می گویند.
اختراع پیل سوختی توسط Sir William Grove در سال 1839 این پیل سوختی خیلی موفق نبود چرا که دانش علم الکتریسیته کافی نبود وی پیلسوختی را با سرمشق گرفتن از واکنش الکترولیز آب، طی واکنش معکوس و در حضور کاتالیست پلاتین ساخت. ساخت اولین پیل سوختی موفق توسط Francis Bacon در سال 1932(از نوع آلکالاین و با الکترودهاِی متخلخل). استفاده از پیل سوختی در برنامه فضایی آپولو در دهه 1950. دلایل استفاده از آن: 1- خطرناک بودن استفاده از تجهاِیزات اتمی. 2- حجیم بودن سلولهاِی خورشیدی مولد برق. 3- سنگین بودن باطریها. استفاده از پیل سوختی در آپولو، Gemini(تواماٌ)، شاتلهاِی فضایی . سال 1967، جنرال موتورز یک خودروی الکترو ون (Electrovan) شش نفره با قوی محرکه پیل سوختی توسعه داد؛ اما تنها برای کاربری در کارخانه نه به عنوان یک خودروی تجاری.
مشخصات فايل پروژه: فرمت powerpoint + word و قابل ويرايش
تعدا اسلايد: 18 اسلاید + 15 صفحه فایل ورد
قسمتي از متن پروژه :
فهرست فایل پاورپوینت:
مشخصه ي پيستون ها
ساختمان پيستون ها
قسمت هاي اصلي پيستون
طرز كار پيستون
شكل كف پيستون
خلاصي پيستون
نحوه ي قرار گرفتن پيستون ها
پیستون شکل دست نخورده کلمه Piston است که از زبان انگلیسی به زبان ما وارد شده است و به یکی از قطعات موتور اطلاق میشود. پیستون اولین قطعه موتور است که شروع به حرکت میکند و انرژی بوجود آمده از احتراق سوخت را به میل لنگ منتقل مینماید . پیستون که در درون سیلندر بالا و پایین می رود در حرکت انبساط تا 18000 نیوتون نیرو به طور ناگهانی به کف آن وارد می شود. وقتی با سرعت زیاد رانندگی می کنید این اتفاق در هر سیلندر 30 تا 40 بار در ثانیه رخ می دهد دمای کف پیستون به 2200 درجه سانتیگراد یا بیشتر می رسد.
مشخصات فايل پروژه: فرمت powerpoint + word و قابل ويرايش
تعدا اسلايد: 21 + فایل word با 18 صفحه توضیحات مفید
قسمتي از متن پروژه :
استپر موتور وسيله اي الكتريكي است چرخش زاويه اي گسسته يا پله اي دارد و با اتصال به ضربان هايي در فركانسي خاص كار مي كند. هر ضربان فرستاده شده به موتور سبب حركت محور موتور تا زاويه اي معين مي شود كه اين زاويه ، زاويه استپينگ(Stepping Angle) ناميده مي شود. استپر موتور خودرو در واقع موتوري است كه به جاي حركت چرخشي آزاد حركت قفلي داشته و به جاي كار با برق و بدنه مستقيم، با پالس كار ميكند و به ازاي هر پالس دريافتي ميتواند يك گام به جلو و يا عقب بر دارد. اين گام كه قابل تنظيم است، ميتواند در جهت راست گرد يا چپ گرد باشد وظیفه اصلی استپر موتور، روشن نگه داشتن خودرو در حالت دور آرام است. این قطعه وظیفه بسیار مهمتری نیز دارد. هنگامی که کولر را روشن میکنیم، کمپرسور بار خود را روی موتور وارد میکند. برای جبران آن، استپ موتور ژیگلور مربوطه را کمی به عقبتر میکشد. تا خود به خود گاز کمی زیاد شود.
اگر سنسور ضربه نیز نصب شده بود استپ وظیفه گستردهتری خواهد داشت. در این حالت استپ موتور باید در هر لحظه سوزن ژیگلور مربوطه را طوری عقب و جلو کند تا ضربه حس شده توسط سنسور ضربه، ناشی از احتراق ناقص سوخت، به گونه مناسبی جبران شده و یا بهبود یابد. استپ موتور کار ساسات را نیز انجام میدهد. در هنگامی که خودرو سرد است سوزن آن طوری تنظیم میشود که خودرو با اولین استارت روشن شود. کار دیگر استپ موتور، تنظیم هوای مورد مصرف سیلندرها در زمان رها کردن گاز است. در خودروهایی که فاقد این سیستم هستند با رها کردن گاز، تنظیم سوخت و هوا به علت بسته شدن دریچه گاز به هم میخورد و دیده میشود که به هنگام رها کردن گاز، خودرو به طور لحظهای دود میکند. اما در این سیستم با وجود استپ موتور دیگر این مشکل وجود ندارد. محل قرارگیری استپ موتور، روی هوزینگ هوای ورودی است.
CNG همان گاز طبیعی است که ما
روزانه آن را در خانه، محل کار خود و یا کارخانجات با فشار پایین استفاده
می کنیم ترکيب گازطبيعي شامل؛بيش از80%متان کمتراز%۱۲اتان ودرصدهاي متناسب
پروپان،بوتان وآلکانهاي سنگين،کربن دي اکسيدونيتروژن است و دردرجه حرارت
معمولی و فشار 250-200اتمسفر نگه داری می شود. سابقه استفاده از سوخت گازی به سالهاي اوليه دهه 1930 و در كشور ايتاليا باز ميگردد، در سالهاي ابتدايي دهه 1930 بحرانهاي نفتي، ارزاني گاز طبيعي در مقايسه با سوختهاي فسيلي، بحرانهاي ناشي از آلودگي هوا و... سبب روي آوردن كشورهاي اروپايي به سوي سوختهاي گازی شد.سابقه استفاده از گاز طبيعي به جای سوختهاي فسيلي در كشور ما نيز مربوط به سالهاي 1350 و 1353 است.در اين سالها در شهر شيراز تعدادی از تاكسيها به گاز طبيعي فشرده مجهز شدند.