close
دانلود فیلم
دانلود مقاله روش تولید ماست کم چرب با اسید لاکتیک کم با عصاره میوه به آب پز شده
تکنو مکانیک

چهارشنبه 07 تیر 1396

www.technomech.ir

دانلود رایگان مقالات ISI + خرید ترجمه فارسی

درباره سايت
تکنو مکانیک :: وبسایتی در زمینه ارائه و دانلود کتابها ، جزوه ها ،گزارش کار آزمایشگاه ، پروژه ها ، مقالات isi با ترجمه فارسی و تکنولوژیهای جدید در زمینه رشته های فنی و مهندسی به ویژه مکانیک می باشد.
موضوعات
کتاب _ جزوه _ حل المسائل
»
مکانیک [32]
»
عمران [22]
»
برق [7]
سمینار و تحقیق
»
مکانیک [31]
»
عمران [11]
»
برق [7]
»
کامپیوتر [1]
»
الکترونیک [2]
گزارش کار
»
مکانیک [82]
»
عمران [79]
»
برق [25]
آموزش نرم افزار
»
مکانیک [6]
»
عمران [4]
»
برق [1]
پایان نامه
»
کامپیوتر [1]
»
مهندسی برق [12]
»
مکانیک [4]
»
الکترونیک [5]
پروژه و پایان نامه
»
پروژه و پایان نامه [55]
مقالات ISI ترجمه شده
»
مکانیک [19]
»
عمران [11]
»
معماری [2]
»
برق [159]
»
الکترونیک [138]
»
مواد و متالورژی [13]
»
فناوری اطلاعات [67]
»
کامپیوتر [61]
»
مدیریت [62]
»
حسابداری [38]
»
بازار یابی [16]
»
اقتصاد [82]
»
علوم اجتماعی [11]
»
روانشناسی [14]
»
ترافیک و حمل و نقل [2]
»
پزشکی [26]
»
مهندسی سیستم ها [1]
»
مهندسی تاسیسات [1]
»
جغرافیا [1]
»
مدلسازی و ارزیابی شناختی [14]
»
صنایع غذایی [2]
»
ریاضیات و آمار [6]
»
مدیریت منابع انسانی [1]
»
تجارت [2]
»
زمین شناسی [1]
»
بانکداری و امور مالی [1]
»
کارآفرینی [4]
»
زیست [19]
»
کشاورزی [1]
»
داروسازی [1]
»
حقوق [1]
»
زبان نگلیسی [1]
»
مهندسی فرآیندها [1]
»
شیمی [13]
»
معارف اسلامی [1]
»
تکنولوژی آموزش [2]
»
ورزش و تربیت بدنی [0]
»
فیزیک [0]
»
جهانگردی و گردشگری [0]
»
علوم سیاسی [0]
»
علوم تربیتی [8]
گزارش کارآموزی
»
مکانیک [1]
»
کامپیوتر [1]
»
برق و الکترونیک [1]
»
صنایع غذایی [0]
»
شیمی و پلیمر [0]
»
فناوری اطلاعات IT [0]
پاورپوینت و ورد
»
مکانیک [10]
جستجو

آمار سايت
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
» کل مطالب : 740
» کل نظرات : 73
آمار کاربران
» تعداد اعضا : 211
» افراد آنلاين : 14

آمار بازديد
» بازديد امروز : 3,283
» بارديد ديروز : 3,306
» ورودي امروز گوگل : 51
» ورودي گوگل ديروز : 67
» بازديد هفته : 8,909
» بازديد ماه : 91,531
» بازديد سال : 530,753
» بازديد کلي : 1,949,910
» چهارشنبه 07 تیر 1396

سفارش ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

دانلود مقاله روش تولید ماست کم چرب با اسید لاکتیک کم با عصاره میوه به آب پز شده


دانلود مقاله روش تولید ماست کم چرب با اسید لاکتیک کم با عصاره میوه به آب پز شده

عنوان  فارسي مقاله: روش تولید ماست کم چرب با اسید لاکتیک کم با عصاره میوه به آب پز شده

عنوان انگليسي مقاله: Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water

رشته: صنایع غذایی  

مشخصات فايل ترجمه:  15 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
عصاره آب پز شده ی به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای  آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده ی به ، برای تولید ماست کم چرب است.علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر  رنگ ماست و کاهش حساسیت  میشود . عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول میباشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH  بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها میباشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است:  ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها میپردازد.
کلید.اژه: میوه به، آب پز شده، ماست، محصول فرعی، فعالیت آنتی اکسیدان
مقدمه:
فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی ، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک میکند. میوه به بدلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی ، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده میشود، برای تولید مارمالاد ، مربا ، ژله و کیک بکار میرود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (2009) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمیایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا ( 76.72 g/100 گرم ) ، فیبر خام بالا ( 5.33 g/100 گرم ) ، و مقدار کمی چربی    ( 1.95 g/100 گرم ) است . میوه به  (مانند سیب و گلابی ) متعلق به خانواده Roseaceae میباشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.
کد شناسایی مطلب: 569
سه شنبه 27 / 07 / 1395 ساعت 2:0|نويسنده: کاظمی|بازديد: 268 |نظرات ()

موضوعات : مقالات ISI ترجمه شده ,صنایع غذایی,
برچسب ها : دانلود ترجمه مقاله Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water| خواص آنتی اکسیدان میه به آب پز شده| مقاله isi تولید ماست کم چرب با عصاره میوه به| کاهش اسید لاکتیک ماست به کمک عصاره میوه به| خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره میوه به|
مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آخرين مطالب ارسالي
»
دانلود مقاله استفاده از کارت امتیازی متوازن در ارزیابی عملکرد اشاعه مدیریت زنجیره تامین الکترونیک
»
دانلود مقاله مسئولیت اجتماعی شرکتها و اجتناب از مالیات : دیدگاه و بازتابها
»
دانلود مقاله آیا حق تصدی حسابرس سیاست محافظه کاری حسابداری را تحت تاثیر قرار می دهد؟
»
دانلود مقاله تاثیرات بر روی تصمیم گیری های شغلی ترک تحصیل کرده ها- کاربردهای مربوط به حرفه حسابداری
»
دانلود مقاله بررسی موضوع پولشویی
»
دانلود مقاله عوامل تعیین کننده انتخاب نرم افزار حسابداری: مدل پیشنهادی
»
دانلود مقاله رابطه بین تنوع محصول کاربرد فن آوری های پیشرفته تولید و پذیرش هزینه یابی مبتنی بر فعال
»
دانلود مقاله اصول حسابداری ماليات بر ارزش افزوده : مفاهيم و موضوعات
»
دانلود مقاله رویکردهای راه حل نقطه محور بر مبنای روش محدودیت
»
دانلود مقاله مدل بهینه سازی واریانس- میانگین
»
دانلود مقاله مطالعۀ کنترل شدۀ دوسوکور یک کِرِم ضدلک غیرهیدروکینن در درمان ملاسما
»
دانلود مقاله روش الگوریتمی عملی جهت تشخیص اختلالات شفت مو
»
دانلود مقاله بازمهندسی فرایند کسب و کار در دپارتمان قلب شناسی (کاردیولوژی)
»
دانلود مقاله استمرار مراقبت مامایی و افزایش وزن دوران بارداری در زنان چاق: یک آزمایش کنترل شده تصاد
»
دانلود مقاله عوامل مستعد کننده ابتلا به بیماری مولتیپل اسکلروزیس (فلج چندگانه)
»
دانلود مقاله همکاری نوروژنیک 3 با فوکسا 2 برای فعال سازی اتوماتیک خصوصیات ژنتیکی
»
دانلود مقاله تناسب اندام و ارتقای بهداشت روانی
»
دانلود مقاله بیماری پسوریازیس (بیماری التهابی مزمن پوست) درمان نوین بیماری پیچیده
»
دانلود مقاله راهبردهای جلوگیری از زخم ها آنچه می توان از پوست جنین آموخت
»
دانلود مقاله درمان ویتیلیگو با پهن باند فرابنفش بی و ویتامین ها
»
دانلود مقاله بیماری آلزایمر اختلال عملکرد سیناپسی
»
دانلود مقاله آنکیلوستوما کانینوم کالیبراسیون و مقایسه دقت تشخیص فلوتاسیون لوله مک مستر و فلوتاک
»
دانلود مقاله سیلانیکوم انسیلوستوما: ایمن سازی با عصاره محلول کِرم و واکنش به چالش عفونت سگها
»
دانلود مقاله تعریف ورزش پیلاتس: بررسی سیستماتیک
»
دانلود مقاله استفاده از فناوری نانو دارو : برنامه های کاربردی برای تحقیقات سرطانی
»
دانلود مقاله هورمون رشد و استخوان
»
دانلود مقاله آموزش حرفه ای در مراقبت های اولیه سالمندان یک مطالعه مقدماتی
»
دانلود مقاله اقتباس دولت الكترونيك در سه كشور آمريكاي لاتين: آرژانتين و برزيل و مكزيك
»
دانلود مقاله هوش مصنوعی
»
دانلود مقاله امكانات ارتباطي براي سيستم هاي پردازشگر تراکنش هاي توزيعي
»
دانلود مقاله سیستم های اطلاعاتی لجستیک و حمل و نقل در ترکیه از منظر دولت الکترونیکی
»
دانلود مقاله فناوری اطلاعات و الکترونیک چیست؟
»
دانلود مقاله پیچیدگی بوروکراتیک و تأثیر فساد بر صنایع عمومی
»
دانلود مقاله افزایش پایداری دینامیکی سیستم قدرت با استفاده از پایدار کننده سیستم قدرت مبتنی بر منط
»
دانلود مقاله یادگیری الکترونیکی در چین
مطالب پربازديد
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن سايت در خبرنامه سايت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تبادل لينک اتوماتيک
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان ترجمه مقاله isi و پروژه دانشجویی وآدرس http://technomech.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد